Over

Mijn webhost is Webreus. Ik heb daar al jaren een webhostingpakket. Redelijk geprijsd en met een prima service. Ik ben op het gebied van wat een webserver allemaal te bieden heeft een echte amateur. Als ik eens vastloop staat Webreus altijd voor me klaar.

Ik weet wat HTML is, maar ben zeker geen professioneel programmeur. De hoeveelheid code die ik bij de gemiddelde website gebruikt zie worden motiveert mij niet om daar mijn beperkte tijd aan te besteden.

Aan het begin van de jaren 1990 kwam ik bij mijn toenmalige werkgever in aanraking met het pakket “Netobjects Fusion” (ook wel “NOF”). Dat werd destijds gebruikt voor het bouwen van het Intranet van de afdeling waar ik werkte. In plaats van HTML te typen plaats je hiermee allerlei onderdelen in een structuur van webpagina’s. Als alles goed is ingesteld, alle teksten en plaatjes op hun plaats staan en de onderlinge verwijzingen zijn aangebracht genereert  NOF de HTML code en publiceert het in de juiste mappen bij je webhost.
Rond 2003 ontdekte ik dat er een “gratis” versie van NOF bestond: Netobjects Fusion Essentials. Daarmee heb ik op dit domein voor het eerst een website gemaakt. In 2016 is tijdens een interne verhuizing van mijn domein bij de webhost een deel van de site buiten gebruik geraakt. Nu, in 2017, is het tijd voor een vernieuwing van de site,

BuiltWithNOF

Voor deze site heb ik gebruik gemaakt van Netobjects Fusion Essentials 2014.

Over